Allt i transport och spedition 018 AB - Uppsala

Kvalitétslogga för företag hos Listan.se
Få Offert Direkt
Skapa din kostnadsfria offertförfrågan nu!

Kvalitet

Inga Referenser

Kontaktuppgifter

018-205800

Välkommen till Allt i transport och spedition 018 AB - Uppsala!

Bolaget skall verksamhet ska vara att utföra vägtransport av gods (även flyttransporter av möbler, uthyrning av lastbil med förare) samt därmed jämförlig verksamhet. Bolaget skalll dessutom idka köp, försäljning och förvalttning av värdepapper och fastigheter.
Allt i transport och spedition 018 AB - Uppsala är verksamt i Uppsala och har inte ännu uppdaterat sin presentation på FlyttListan. Allt i transport och spedition 018 AB - Uppsala har möjlighet att presentera sig och ge en beskrivning av sin verksamhet och eventuella specialerbjudanden. Många företag har funnit det värdefullt att presentera sig på FlyttListan. Tipsa gärna Allt i transport och spedition 018 AB - Uppsala om FlyttListan när du är i kontakt med dem.

Om du söker flyttfirmor så har du en jättebra möjlighet att skapa en offertförfrågan och jämföra olika firmor som är verksamma i ditt område via vår offertservice. Tjänsten går ut på att du får offert från olika flyttfirmor som är verksamma i ditt område. Tjänsten låter dig snabbt och bekvämt göra ett urval av intresserade flyttfirmor direkt över nätet.

Du kan sedan i lugn och ro jämföra från flyttfirmor och välja den som passar bäst för just dig. Observera att det är helt kostnadsfritt att använda tjänsten!

Omdömen Läs omdömen »

Varför?

Tjänster

Kontorsflytt

Har man ett större kontor med relativt mycket prylar och möbler kan det vara skönt att ta hjälp vid en flytt för att få det överstökat så fort som möjligt. Du kan istället fokusera på att komma tillbaka in i arbetsvanorna direkt, fast i en ny lokal. Vissa erbjuder även nedpackning, uppackning och möbelmontering så att du verkligen bara kan luta dig tillbaka. När man anlitar en flyttfirma för en kontorsflytt brukar de ha speciella emballage för ömtåliga elektroniksaker som till exempel datorer vilket är otroligt bra, för visst vore det tråkigt om ditt främsta arbetsverktyg skulle gå sönder i flytten?

Bohagsflytt

När det är dags för att flytta, byta hem, är det otroligt många saker man ska tänka på. Just därför är det många som uppskattar flytthjälp så att man har en mindre sak att tänka på. Personalen som hjälper dig med flytten ser till att sköta det efter dina anvisningar så att du är säker på att du får med dig allt du behöver och att du sedan vid den nya bostaden får allting ställt där det ska stå redan från början. De flesta har även fler tjänster att erbjuda för att förenkla flytten, så som ned- och uppackning och möbelmontering.

Pianoflytt

Ett piano är ett vackert och roligt instrument som många uppskattar, även om det idag är vanligare med e-pianon – det modernare alternativet. Pianon är dock otroligt tunga och därmed ganska komplicerade att flytta. Om man inte har rätt styrka eller teknik kan en pianoflytt skada ryggen permanent, därför är det viktigt att ta hjälp med detta ifall man känner att man inte klarar av det själv. När man anlitar ett företag för pianoflytt har de rätt styrka för att klara av att bära det, dessutom har de mer erfarenhet vilket betyder att de vet hur pianot ska hanteras för att det inte ska skadas.

Transport

Ibland kan det uppstå problem med att flytta saker om man inte har tillgång till en stor bil eller släpkärra, då kan man anlita en flyttfirma! Många erbjuder just transport för att underlätta frakt av till exempel nyinköpta möbler, ömtåliga tavlor eller det vanligaste – ett helt flyttlass. Du får då din flytt, din möbel, eller vad det nu är du valt att transportera, till det stället du angett till firman så att det enda du behöver göra är att ta hand om det innan och efter. Du får det alltså gjort betydligt smidigare och snabbare och du slipper krångla med att hyra släpvagn!

Lastning, lossning och transport

Många flyttfirmor erbjuder denna typ av tre-i-en-tjänst så att du som kund ska få en så komplett och smidig lösning som möjligt. Det går alltså ut på att företaget lastar på allt som ska flyttas (oftast handlar det om flyttkartonger, möbler och andra prylar), transporterar det till önskad plats och hjälper sedan till med att lossa, alltså lasta av, allt! Du får i princip alltså hjälp med hela flytten, det enda du behöver ta hand om uppackning och nedpackning av själva kartongerna. Det brukar dock gå att köpa till detta ifall du vill kunna koppla av helt.

Stadsbud

Om du vill transportera lättare gods en kortare bit finns det en tjänst som kallas för stadsbud. Det är perfekt för dig som skickar mycket paket eller om du har företag som behöver frakta saker regelbundet. Du slipper ta dig ut och köra iväg själv, vilket gör att du sparar tid som kan läggas på annat, till exempel jobb eller mer tid med familjen. Dessutom kan det vara svårt att hitta om man inte har så bra lokalkännedom. Det finns några flyttfirmor som erbjuder denna tjänst, villkoren kan vara olika beroende på både stad och företag så kolla upp det innan!

Magasinering

Har du fyllt upp förrådet där hemma, eller ska du ut och resa under en längre period? Då finns det flera flyttfirmor som erbjuder tjänsten magasinering. Det innebär att du får hyra en viss yta förråd där du till exempel kan förvara saker du inte får plats med hemma.

Hjälp med packning

Att flytta är otroligt tidskrävande, men alla har tyvärr inte den tiden som behövs. Därför finns det många flyttfirmor som erbjuder hjälp med packning både för bohagsflyttar och kontorsflyttar. Oftast tar man det i kombination med lastning, transport och lossning, ibland även uppackning, så att man får hjälp med hela flytten. Eftersom flyttfirmor har lång erfarenhet av olika typer av flyttar har de bra koll på vilka saker som behöver skyddas extra, även hur man ska skydda dem. Du får alltså mer tid över samtidigt som allt packas ned på ett säkert sätt.

Flyttstädning

I flyttstädningar ingår en komplett städning av bostaden så att allt blir skinande rent. Alla öppna ytor ska rengöras noggrant genom att de både dammas och våttorkas. Likaså eluttag, hyllor, lådor, synliga rör, lister, dörrar och andra utrymmen. Fönster putsas och rengörs, även ventiler vilket ibland kan vara lite komplicerat att göra själv. Städning av mer svåråtkomliga utrymmen som bakom spis, kyl och frys samt element ingår självklart också. Tack vare RUT-avdraget kan du som privatperson få skattereduktion på kostnaden av en flyttstädning. Det kan du få på upp till 50 000 kronor om den totala summan är minst 1000 kronor på ett år.

Hjälp med uppackning

Visst är det tråkigt att komma i ordning i nya bostäder? Det krävs både tid och energi för att packa upp alla kartonger med prylar man samlat på sig genom åren. Vissa flyttfirmor erbjuder att hjälpa till med uppackningen, oftast i kombination med andra flyttjänster men ibland även som en enskild tjänst. De hjälper då till med att ställa in matporslin i hyllorna, vika in kläder i garderoben, och så vidare. De packar helt enkelt upp det du ber dem packa upp och placerar det efter dina önskemål så att du enkelt kommer åt allt du behöver.

Säljer flyttkartonger

De flesta flyttfirmor säljer egna flyttkartonger som man kan få köpa för att underlätta en flytt. Ibland kan flyttkartonger ingå i olika flyttjänster, men det är olika beroende på företaget. Som nog alla vet är det självklart lättare att flytta med flyttkartonger istället för att plocka ned alla småsaker i kassar och väskor, det skulle ta alldeles för lång tid och mycket skulle nog gå sönder. Det är riktigt bra att ha köpt kartongerna så att de är ens egna. På det sättet behöver man inte bry sig ifall någon går sönder och det blir dessutom lättare att förvara saker i till exempel förråd eller på vindsvåningar.

Hyr ut flyttkartonger

Att hyra flyttkartonger är ett billigt och smidigt alternativ vid flytt. Om man ändå inte har så mycket som ska ställas upp på vinden eller ned i förrådet finns det inte direkt några argument för att inte hyra istället för att köpa. Vissa flyttfirmor erbjuder detta för att kunna ge sina kunder ett billigare alternativ. Ibland ingår detta i andra flyttjänster så som packning, transport eller lastning, men det är helt upp till företaget. Vissa hyr till och med ut gratis. Man brukar då få lägga några kronor som pant, som man sedan får tillbaka när man lämnar tillbaka kartongerna.

Hjälp med packning (Arkiv)

Om du ska byta kontorslokal eller kanske till och med sluta på ett jobb kan det ibland vara otroligt viktigt att få med sig alla gamla dokument ifall det någon gång skulle behövas i redovisningar eller liknande. Eftersom det är ett pilligt arbete som kräver att man inte blandar ihop allt kan det vara skönt att ta hjälp med detta så att man slipper oroa sig för att man ska missa eller tappa bort något i nedpackningen. Anlitar du en flyttfirma för detta har de betydligt större erfarenhet och tar dessutom ansvar ifall något går fel.

Hjälp med packning (Glas/Porslin)

Glas och porslin är otroligt ömtåligt och i flyttar krävs det att man packar ned med omsorg och noggrannhet. Har man varken tid eller ork för detta kan det ibland bli krångligt och svårt vilket kan resultera i att flera saker går sönder, om man har otur. En flyttfirma har koll på hur man ska packa ned ömtåliga saker tack vare mycket erfarenhet och många brukar erbjuda hjälp med detta. De packar då ned allt du ber dem att ta ned och virar in i bland annat bubbelplast och tidningspapper så att det håller sig säkert i flytten.

Hjälp med montering av möbler

Tycker man att det är krångligt och tidskrävande att montera möbler? Ibland känns det som att det är miljoner olika små verktyg och skruvar som följer med och man har ingen aning om hur man ska göra, trots halvtydliga beskrivningar och guider som också följde med paketet. Det finns det flera flyttfirmor som snabbt kan hjälpa till med det. Många passar på att ta det i samband med transport eller lossning av flyttlass eftersom de då redan är vid din bostad, men självklart finns det de som erbjuder det som en separat tjänst också.

Hjälp med packning (Arkiv)

Det finns några flyttfirmor som erbjuder hjälp med uppackning av arkiv, ett bra alternativ för den som är lite fumlig eller kanske har för mycket att göra. De flesta som erbjuder uppackning brukar även kunna hjälpa till med packning och transport så att du som kund får en komplett lösning när du behöver frakta ett arkiv, kanske när du byter kontor eller liknande och behöver få med dig alla gamla dokument. När du får hjälp med uppackningen kan du istället fokusera på viktigare eller roligare saker som kan komma upp vid till exempel kontorsflyttar.

Hjälp med uppackning (Glas/Porslin)

När man flyttar kan det vara skönt att ta hjälp med uppackning av glas och porslin eftersom det är så pass ömtåligt. För visst vore det tråkigt om en kartong med glas skulle gå sönder? Man har oftast bättre saker för sig än att sopa undan glas när man precis har flyttat. Anlitar man en flyttfirma vet de precis hur de ska hantera prylarna tack vare mycket erfarenhet. Vill du vara helt säker på att det går rätt till kan man även anlita för nedpackning så att de har full koll på vad som är vad och hur det är nedpackat.

Hjälp med nedmontering av möbler

När det är dags för att flytta krävs det ibland att man måste montera isär möbler. Ibland för att de ska bli smidigare i flyttbilen eller släpkärran, så att man får plats med mer, ibland för att kunna få ut dem genom dörren eller ned för en trappa. Dubbelsängar med ben brukar till exempel vara komplicerat att få ut från lägenheter. Tycker man att det är för svårt att montera isär och inte vill riskera att ta sönder något kan man ta hjälp av en flyttfirma, antingen i samband med andra tjänster eller enskilt.

Vaktmästare

Vaktmästare

Ekonomi

Resultaträkning (TKR) 2013-04 2011-12 2010-12
Nettoomsättning 68,292 47,959 22,809
Rörelseresultat 1,748 7,664 243
Resultat efter finansnetto 1,450 7,419 98
Resultat före skatt 1,450 6,819 98
Årets resultat 1,128 4,986 53
Balansräkning 2013-04 2011-12 2010-12
Tillgångar
Varulager m.m. 403 155 512
Anläggningstillgångar 9,439 6,500 3,098
Kortfristiga fordringar 41 53 99
Omsättningstillgångar 12,289 15,200 4,804
Summa 21,729 21,700 7,902
Skulder, eget kapital & avsättningar
Aktiekapital 100 100 100
Bundet eget kapital 100 100 100
Eget kapital 2,933 5,805 1,319
Obeskattade reserver 950 950 350
Avsättningar 0 0 0
Långfristiga skulder 2,693 2,760 669
Kortfristiga skulder 15,153 12,185 5,564
Eget kapital och skulder 21,729 21,700 7,902
NYCKELTAL 2013-04 2011-12 2010-12
Kassalikviditet 81.10% 124.70% 86.30%
Vinstmarginal 2.50% 15.80% 1.10%
Soliditet 16.90% 29.90% 19.90%
ÖVRIGA NOTERINGAR 2013-04 2011-12 2010-12
Antal anställda 60 39 26
Löner Styrelse/VD 0 0 0
Varav Bonus/tantiem 0 0 996
Personalkostnader 36,627 17,037 10,394
Sociala kostnader 9,048 3,990 2,500
Aktieutdelning 0 0 0
Beviljad Checkkredit 2,250 2,250 0
Varav utnyttjad 0 0 0

Styrelse

Nuvarande Styrelsemedlemmar
Namn Position Tidsperiod
621210-XXXX Reuterberg, Ronny Martin Suppleant sedan 2013-01-12
650114-XXXX Lyckstedt, Helén Marita Revisorssuppleant sedan 2004-11-01
650224-XXXX Hansson, Per Åke Extern verkställande direktör sedan 2013-01-12
680427-XXXX Rundgren, Magnus Patrik Leifsson Ledamot sedan 2013-01-12
680427-XXXX Rundgren, Magnus Patrik Leifsson Ordförande sedan 2013-05-08
700817-XXXX Comstedt, Lars Olof Ledamot sedan 2008-06-10
720604-XXXX Grim, Gudrun Pernilla Ulrika Ledamot sedan 2013-01-12
Nuvarande Tillsynsbefattningar
670807-XXXX Ingvarsson, Claes Jihmmy Revisor sedan 2004-11-01
FÖRETAGSINFORMATION Gå med
Organisationnummer 556639-6049
VD Hansson ,Per
Registrerat 2003-03-21
Status Fusion avslutad
Anställda 60
Typ av firma Privat aktiebolag
Registrerat för moms Ja
F-Skatt Ja, sedan 2003-05-01
Arbetsgivaravgift Ja
POSTADDRESS
Gata/Box Box 26037
Postnummer 75026
Postort Uppsala
SNI, HUVUD OCH BINÄRING
49420 Flyttfirmor
VERKSAMHETSBESKRIVNING
Bolaget skall verksamhet ska vara att utföra vägtransport av gods (även flyttransporter av möbler, uthyrning av lastbil med förare) samt därmed jämförlig verksamhet. Bolaget skalll dessutom idka köp, försäljning och förvalttning av värdepapper och fastigheter.
FIRMATECKNARE
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av >Comstedt, Lars Olof >Grim, Gudrun Pernilla Ulrika>Hansson, Per Åke